Download het gratis e-book over de digitale samenleving »

Lesmethode Reviews over CodeSkillz

Reviews over CodeSkillz

Inmiddels wordt CodeSkillz al door duizenden leerlingen gebruikt.
Lees hieronder enkele recensies van tevreden docenten

Niels van den Eijnde

Ik heb nu een schooljaar gewerkt met het programma van CodeSkillz en ben erg enthousiast. CodeSkillz biedt een toffe lesmethode aan voor de doelgroep met gevarieerde opdrachten. De ontwikkelaars reageren snel wanneer er vragen zijn en stellen feedback erg op prijs. Ik ben zeer tevreden met de samenwerking!


Melanie Leenders

Fijne samenwerking gehad bij de opstart van de mediawijsheid methode. Gedraaid op het vmbo k/g in leerjaar 1. Interactief voor leerlingen, leuk vormgegeven en handig voor docenten. PowerPoint en lesinstructie is gemaakt, je kan deze nog zelf veranderen of dingen toevoegen.


Casper Jansen

Ik heb erg goede ervaringen met CodeSkillz, wij hebben regelmatig prettig en persoonlijk contact gehad over het onderwijsprogramma voor het basisonderwijs.


Jules Perry

Sinds het schooljaar 2021 werk ik met mijn brugklassen met het programma van CodeSkillz. Tot nu toe hebben we gewerkt met de module ''digitale basisvaardigheden'. De module is eenvoudig te gebruiken voor de docent. Je krijgt de beschikking over een handige docentenomgeving waar je bijvoorbeeld de voortgang van de leerling kunt checken. De makers van CodeSkillz staan open voor verbeteringen en proberen deze snel te verwerken. Het zou nog kunnen verbeteren door de verschillende niveaus (mavo, havo en vwo) meer van elkaar te laten onderscheiden.

Duizenden leerlingen maken al gebruik van de unieke lesmethode van CodeSkillz. Ervaar zelf hoe CodeSkillz jouw school vooruit kan helpen.

Bekijk de methode