Download het gratis e-book over de digitale samenleving »

De implementatie van CodeSkillz

Stap 1: Kennismaken met CodeSkillz

Wij maken graag eerst kennis met de school en de manier van lesgeven. Uiteraard laten we scholen ook graag eerst kennismaken met ons. Daarom staan wij altijd open voor een telefoongesprek, Teams meeting (of afspraak op locatie). Daarnaast kun je ook zelf al kennismaken met CodeSkillz door een proefaccount aan te maken en zelf al op pad te gaan in de digitale wereld van Robin de Ruimtereiziger.

Kennismaken met CodeSkillz

Stap 2: Demo via Teams

Het maken van beslissingen over vakken voor het nieuwe schooljaar gebeurt meestal niet door één persoon. Daarom geven wij graag een demo via Teams om meer uitleg te geven over het online leerplatform en het platform zelf te laten zien aan het team van beslissers.

demo via Microsoft Teams

Stap 3: Gepaste offerte maken

Indien u aangeeft geïnteresseerd te zijn in het online leerplatform van CodeSkillz kunnen wij een gepaste offerte voor u maken. Voor deze offerte moeten er over de volgende drie zaken besluiten worden genomen:

  1. Hoeveel leerlijnen zullen er worden afgenomen? Mediawijsheid, Computational thinking en/of Digitale basisvaardigheden.
  2. Hoeveel leerlingen zullen er gebruik van gaan maken?
  3. Hoeveel jaar wenst u gebruik te maken van CodeSkillz?

In totaal zijn er drie leerjaren en drie leerlijnen. U kunt er altijd voor kiezen om eerst een jaar een van de leerlijn uit te proberen en daarna verder te kijken. Uiteraard bieden wij een staffelkorting aan wanneer u direct kiest om meerdere leerjaren of meerdere leerlijnen bij CodeSkillz af te nemen.

Een gepaste offerte maken

Stap 4: Kick off op school om docenten voor te bereiden

Wanneer is aangegeven dat er gebruik zal worden gemaakt van het platform van CodeSkillz, zal er een kick off sessie worden ingepland. In deze kick off sessie krijgen de docenten uitleg over het platform voor de docenten en de leerlingen, zodat ze gemakkelijk kunnen starten met lessen in digitale geletterdheid.

Kick off op school om docenten voor te bereiden

Stap 5: Altijd en overal een mogelijkheid om vragen te stellen

Je kunt altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefonisch. Ook werken wij eraan om op een later moment ten allen tijde via een chatfunctie op het leerplatform aanwezig te zijn.

Altijd en overal een mogelijkheid om vragen te stellen