Download het gratis e-book over de digitale samenleving »
Alle blogartikelen
(Gratis) lesopvulling voor lesgeven op afstand!

(Gratis) lesopvulling voor lesgeven op afstand!

We willen jullie helpen door ons lesmateriaal kosteloos beschikbaar te stellen!

Door Joris op 17-03-2020 • Leestijd: 1 min Social Enterprise Blended Learning Corona

In deze rare tijden moet we elkaar helpen om het onderwijs, één van onze belangrijkste bouwstenen van de maatschappij, zo stabiel mogelijk voort te zetten. Wij dragen graag ons steentje bij.


De corona (COVID-19) uitbraak raakt ons allemaal, maar laten we samenwerken en deze last gezamenlijk dragen. We willen jullie helpen! Nu is het in rap tempo nóg belangrijker geworden dat scholieren snel vaardigheden opdoen in zaken als


Ons lesmateriaal behandelt onder andere deze onderwerpen. Door de gekke tijden waar we ons in bevinden stellen we dit gratis beschikbaar! Als kleine ondernemer raakt het ons ook en is daarom een vrijwillige bijdrage fijn, maar vooral willen we ons kennis en kunde inzetten om elkaar te helpen. Wellicht dat scholen hiermee hun roosters kunnen opvullen en leerlingen klaar kunnen maken voor de komende weken, waarin les op afstand een grote rol gaat spelen.

Heb je behoefte aan het les geven in deze onderwerpen, of een van de andere onderwerpen die onze methode aanbiedt (https://codeskillz.nl/inhoudsmatrix), neem dan contact met ons op! Dit kan door te antwoorden op deze mail of te bellen naar 040 400 6973, ingericht op je zo snel mogelijk te helpen.

Volgende week nog zou je al kunnen starten met de lessen! We doen dit graag tot de zomervakantie 2020.

Blijf op de hoogte!

Ontvang elke twee weken onze nieuwe blog in je mailbox.