Download het gratis e-book over de digitale samenleving »
Alle blogartikelen
Gezocht: Subsidie of Sponsoren!

Gezocht: Subsidie of Sponsoren!

Wie maakt ons lesprogramma werkelijkheid?

Door Laura op 13-05-2018 • Leestijd: 1 min Ontwikkeling 21ste century skills Digitale Geletterdheid Eindhoven

Stichting CodeSkillz is op zoek naar hulp! Om in 2019 het doel te kunnen realiseren een lespakket op te zetten, waarmee we affiniteit creëren met programmeren en logisch nadenken bij scholieren in de onderbouw, hebben we naast partners binnen het voortgezet onderwijs ook een bescheiden financiering nodig. Kunt u ons hiermee verder helpen?


Wij zijn opzoek naar één van de volgende vormen van financiering: subsidie of sponsoring. Graag ontmoeten wij partners waarmee we in gesprek kunnen om een samenwerking in gang te zetten.

Door Stichting CodeSkillz te steunen kunt u zich maatschappelijk profileren. Als uw organisatie, net zoals – in toenemende mate – onze maatschappij, niet zonder ICT kan bestaan, bent u een geschikte partij om met ons in zee te gaan! U kunt uw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs, zodat scholieren beter voorbereid de toekomst in gaan.

De plannen liggen er om in februari 2019 de eerste complete pilot lessenreeks te lanceren. Tot die tijd zijn wij bezig met validatie (bij scholen en scholieren zelf) en de ontwikkeling van het eigenlijke lespakket.

Bent u benieuwd naar wat we u als organisatie kunnen bieden of kunt u ons in contact brengen met de juiste partijen om een subsidie aanvraag te doen? Dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen! Wij hebben een sponsorpakket dat we graag met u delen! Zonder uw hulp kunnen wij niet verder.

Blijf op de hoogte!

Ontvang elke twee weken onze nieuwe blog in je mailbox.