Download het gratis e-book over de digitale samenleving »

Het CodeSkillz platform

de 3 leerlijnen van CodeSkillz

Het CodeSkillz platform is ontwikkeld om alle kinderen digitaal vaardig te maken. Dit wordt gedaan aan de hand van drie volledige leerlijnen: Digitale Basisvaardigheden, Mediawijsheid en Computational Thinking. Hier vind u meer informatie over voor wie het bedoeld is en kunt u een kijkje nemen in het portaal zelf.

Per niveau inzetbaar

CodeSkillz kan zowel op de basisschool in groep 7 en 8 als op het voorgezet onderwijs mavo/havo/vwo worden ingezet. Op basis van het gekozen niveau wordt ook de moeilijkheidsgraad van de vraag aangepast.

Per niveau de juiste moeilijkheidsgraad

Leerlingenportaal

Neem hieronder een kijkje in het leerlingen portaal. Ervaar zelf hoe de leerlingen digitaal geletterd worden!


Neem een kijkje in het leerlingenportaal!

Volg een digitale rondleiding

Docentenportaal

Neem hieronder een kijkje in het docentportaal. Als docent kun je gemakkelijk de voortgang van de leerlingen bijhouden. Daarnaast maakt CodeSkillz ook formatief evalueren mogelijk.


Aparte leerlijnen af te nemen

De leerlijnen kunnen ook apart afgenomen worden. U kunt zelf kiezen of u de Digitale Basisvaardigheden, Mediawijsheid of Computational Thinking leerlijn of een combinatie hiervan wilt afnemen. Klik hier voor meer informatie over de prijzen »

CodeSkillz is flexibel!

Het CodeSkillz platform kan op verschillende systemen gebruikt worden. Het platform werkt zowel op computer, laptop als tablet. Daarnaast wordt het CodeSkillz door elke moderne browser ondersteund.

Niewschierig? Probeer de CodeSkillz methode nu uit met een gratis proefles!

Probeer de lesmethode gratis uit