Steun van de gemeente!

Steun van de gemeente!

Steun van gemeente Eindhoven voor CodeSkillz

Door Glenn op 16 March 2018
Digitale Lesmethode Ontwikkeling Social Enterprise Eindhoven

Stichting CodeSkillz krijgt vanaf vandaag steun van Gemeente Eindhoven! Met een delegatie zijn wij langs geweest bij Mary-Ann Schreurs (Wethouder gemeente Eindhoven) om input en aanknopingspunten te vragen. Het idee werd met open armen ontvangen. “Soms krijg je gewoon een cadeautje toegeworpen, dit is zo iets.” Stichting CodeSkillz krijgt vanaf vandaag steun van Gemeente Eindhoven! Met een delegatie zijn wij langs geweest bij Mary-Ann Schreurs (Wethouder gemeente Eindhoven) om input en aanknopingspunten te vragen. Het idee werd met open armen ontvangen.

Steun van de gemeente!
Na een korte pitch van het idee hebben wij veel waardevolle input kunnen verwerken in VOID. We zijn blij met de vervolggesprekken die we konden plannen. Na weinig moeite heeft ze ons in contact gebracht met scholengemeenschap Het Plein en Trifaire. Bedankt!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van digitale leermiddelen in het VO!

v1.0.0