Stem op ons voor de Computable Awards.
Benieuwd naar het lespakket VOID?

Benieuwd naar het lespakket VOID?

Hier een demo!

Door Laura op 31 May 2018 Ontwikkeling 21ste century skills Eindhoven

Afgelopen weekend hebben wij met ons team een geweldige interne hackathon gehad. Een hackathon is een sessie (in dit geval 24 uur) waarin een multidisciplinair team één probleem gaat proberen op te lossen. Omdat het een interne hackathon was hebben wij de probleemstelling wat meer open gehouden: kijk hoe we VOID (het lespakket van Stichting CodeSkillz) een gezicht kunnen geven. Dit is het resultaat!


Wij zijn trots op wat we binnen 24 uur hebben kunnen bereiken en zijn benieuwd naar wat we kunnen bereiken in een paar maanden tijd! Inmiddels hebben wij ons team uitgebreid (binnenkort daarover meer) en zijn goed op weg met contact met scholen.

Onze missie blijft onveranderd: “Iedereen in het voortgezet onderwijs moet in ieder geval in contact zijn gekomen met laagdrempelige 21st century skills: computational thinking is belangrijk voor iedereen!”

Op dit moment zijn wij op zoek naar sponsoring en subsidie om quitte te spelen. Stichting CodeSkillz heeft geen winstoogmerk dus met een bescheiden bijdrage komen wij al ver. Lees daarover hier meer. Kent/bent u iemand die ons een duw in de goede richting kan geven? Neem alstublieft contact met ons op!